Glasreparation & service

Haglöfs glas utför alla typer av glasreperationer, från kittade fönsterbågar till stora isolerglas i fasader. Vi har lång erfarenhet av de flesta systemen på marknaden och hos oss kan du vara säker på att jobbet blir rätt utfört.

Reparation & omkittning av fönster

Vi byter glas i äldre fönster som är kittade. Det finns två metoder för att kitta om fönster, antingen med linoljekitt eller med modernt fönsterkitt på tub. Vi tillhandahåller båda alternativen.

Isolerglas

I moderna fönster sitter det isolerglas med två eller tre glas som är hoplimmade med en distans i mellan. Gemensamt för alla fönster är att glaset går att byta utan synlig åverkan på fönsterbågen eller karmen.
Tätheten i isolerglasen är tidsbegränsad och kan behöva bytas efter 25-30 år, oftast syns det på glasen genom att de får en vit yta mellan glasen som inte går att tvätta bort.

Planglas

Vi reparerar eller byter alla typer av glas, inte bara fönster.
Har du t.ex. ett trasigt akvarium, bordskiva, växthus, takglas eller spegel så hjälper vi dig med det.

Plast - Polykarbonat & Akryl

Vi lagerför både polykarbonat och akrylplast(plexiglas) till konkurrenskraftiga priser.
Plast används ofta där vanligt glas är för tungt, skört eller svårt att bearbeta.
Polykarbonat används ofta på grund av sin styrka som skyddsrutor på fordon eller byggnader.

Lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner

Har du en lastbil, buss eller maskin som behöver en ny ruta så löser vi det. Vi kommer ut till verkstaden eller platsen där fordonet står och byter rutan. Ingen tid behöver gå åt för att förflytta fordonet.

Kontaktformulär